Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ





αρ. πρωτ.: 24
Ηγουμενίτσα 15/01/2016
                                                                                                            ΠΡΟΣ
                                                                                                            Μέλη Συλλόγου                                                                                           
ΘΕΜΑ: <<Έκτακτη Γενική Συνέλευση>>

Το Δ.Σ. του Συλλόγου στη συνεδρίαση της 14ης Ιανουαρίου 2016 αφού έλαβε υπόψη σχετική απόφαση της ΔΟΕ, την οποία σας επισυνάπτουμε αποφάσισε τη διεξαγωγή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης η οποία θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 και ώρα 18:00 στο 1ο Δημ. Σχολείο Ηγουμενίτσας με θέμα: «Τελευταίες εξελίξεις για το ασφαλιστικό – Προγραμματισμός δράσης του Κλάδου.»

Συνάδελφοι-ισσες,
Σας καλούμε όλους να πάρετε μέρος στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης. Με τη στάση, τις αποφάσεις και τους αγώνες μας, πρέπει να σταματήσουμε το νέο αντιασφαλιστικό έγκλημα που η κυβέρνηση σχεδιάζει να υλοποιήσει σε βάρος μας.
Η κοινωνική ασφάλιση είναι δικαίωμα κατακτημένο με πολύχρονους αγώνες. Το Ασφαλιστικό δεν είναι μόνο η σύνταξη, όπως πολλοί θεωρούν. Οι συντάξεις είναι η μια πλευρά προστασίας και αξιοπρεπούς ζωής, μετά τον εργάσιμο βίο. Το Ασφαλιστικό περιέχει όλο το πλαίσιο προστασίας κάθε εργάτη, κάθε εργαζόμενου, κάθε νέου. Είναι η ασφάλιση του μικρού παιδιού, τα εμβόλιά του. Είναι το φάρμακό μας όταν αρρωστήσουμε. Είναι το επίδομα ασθένειας, οι ιατρικές εξετάσεις, οι παροχές Υγείας και Πρόνοιας συνολικά. Είναι η προστασία της μητρότητας, με τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας. Πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια μας τη ζωή.
Η υλοποίηση των σχεδίων της κυβέρνησης πατώντας πάνω σε όλα τα αντιασφαλιστικά μέτρα των προηγούμενων ετών αλλά και στις πολιτικές των μνημονίων θα βάλει ταφόπλακα σ’ ότι έχει απομείνει από το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα. Έχουμε τη δύναμη, μπορούμε να τους σταματήσουμε. Θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και όχι με μισθούς και συντάξεις πείνας.
        ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ!
 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!


Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


 ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                            ΤΣΟΔΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ