Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Όλοι και όλες στην 24ωρη απεργία στις 7 Απρίλη !
Να μην περάσει το νομοσχέδιο λαιμητόμος για τη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, όταν έρθει στη Βουλή!
Κανένας  εκπαιδευτικός δεν μπορεί:

Να παρακολουθεί παθητικά τις συμφωνίες κυβέρνησης- ΕΕ- ΔΝΤ- ΕΚΤ στους αντιλαϊκούς τους σχεδιασμούς για τη διάλυση του ασφαλιστικού,  για νέους δυσβάσταχτους φόρους,  για νέα προνόμια στους τραπεζίτες και θηλιά στο λαό με τα κόκκινα δάνεια, για νέες ιδιωτικοποιήσεις, για τσάκισμα  μισθών και  συνδικαλιστικών ελευθεριών!


Το τελικό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό που έρχεται τις επόμενες μέρες είναι ακόμα πιο άθλιο από το αρχικό σχέδιο! Διαλύει ότι έχει απομείνει από τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, καταδικάζει τη νέα γενιά, τσακίζει νυν και μελλοντικούς συνταξιούχους. Μαζί με το ασφαλιστικό έρχονται και νέοι δυσβάσταχτοι φόροι για όποιον έχει σταθερή δουλειά με δικαιώματα και καλύτερο μισθό από τον κατώτερο!
Με τους μαζικούς μαχητικούς αγώνες μας το προηγούμενο διάστημα, κάναμε καθαρό:  O νόμος λαιμητόμος να μην περάσει στη Βουλή ! Χωρίς αυτούς τους αγώνες τα μέτρα ήδη θα είχαν ψηφιστεί. Οι αγώνες μας φέρνουν αποτελέσματα. Σας καλούμε να τους φτάσουμε μέχρι το τέλος!
Βάζουμε μπροστά το δίκιο μας! Να ζούμε όπως μας αξίζει με βάση την εποχή μας και τις σύγχρονες ανάγκες μας. Έχουμε τη δύναμη να φέρουμε τα πάνω κάτω.
 Να αποτρέψουμε:
Τον νόμο - πακέτο που φέρνουν και περιέχει όλους τους προηγούμενους αντιασφαλιστικούς νόμους στην πιο επιθετική τους μορφή.
Το χάρισμα όλων των κλεμμένων και λεηλατημένων από τα κουρέματα, τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, την εισφοροδιαφυγή του κεφαλαίου.
Τη δουλειά ως τα 67 χρόνια για μια σύνταξη φτώχειας.
Το σφαγιασμό των κύριων και επικουρικών συντάξεων για νυν και μελλοντικούς συνταξιούχους. Την κατάργηση τους ΕΚΑΣ, το νέο πετσόκομμα των αναπηρικών συντάξεων και των προνοιακών επιδομάτων.
Όλοι στον αγώνα. Θα νικήσουμε!
Όλοι και όλες στην 24ωρη Απεργία στις 7 του Απρίλη!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΩΡΑ 10:00
στα γραφεία της Π.Ε. Θεσπρωτίας (Κύπρου 60, Ηγ/τσα)

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΩΡΑ 11:00
Ηγουμενίτσα, Πεζόδρομος (Hondos Center)


Το Δ.Σ.